Reiki energia hatásai

A reiki energia segít abban, hogy a beteg emberek visszakapják öngyógyító képességüket, és a reiki energia használatával számtalanszor gyógyítottak már súlyosan beteg embereket. Nálunk akár közvetlen reiki energia küldésre is lehetőség van, tehát ha az ön ismerősei között, vagy családjában van olyan beteg, akinek úgy érzi segítenie kéne akkor próbálja ki a reiki energiát. Bővebben erről weboldalunkra kattintva olvashat majd.

Reiki energia a reikidunavarsany.hu weboldalra kattintva, ezért ha ön is ismer beteg embert, és olyan embert aki esetleg öngyógyításra szorul, akkor küldjön neki reiki energiát, hogy segítsen rajta. Tanítványaink segítségével a reiki kezelést teljesen ingyenesen végezzük, ezért forduljon hozzánk bátran, bizalommal. Nálunk akár e-mailben is igényelhet reiki energiaküldést, amit megismételhet minden hónapban annak érdekében, hogy a reiki energia valóban hatásos legyen. E-mailben meg kell adnia nekünk a beteg személy nevét, életkorát, lakhelyét, valamint betegségét, mi pedig azonnal a segítségére sietünk.

Ha még ennél is többet szeretne megtudni a reiki energiáról, annak hatásairól, vagy érdeklődik valamelyik tanfolyamunk után, akkor ne habozzon, látogassa fel bátran weboldalunkat a reikidunavarsany.hu-t, hiszen itt megtudhatja azt is, hogy mi történik egy reiki tanfolyamon, és a szimbólumokat is megtalálhatja. Amennyiben bármi kérdés merülne fel a reiki energia küldéssel, a tanfolyammal, vagy éppen az árakkal kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy feltegye ezeket nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@reikiwagner@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 70 34 352 telefonszámot és itt egyetlen kérdés sem marad majd megválaszolatlanul.