Újszülött éjszakai fény, mely könnyebbé teszi az éjszakákat

A csecsemők számára nagyon fontos a nyugodt környezet biztosítása, hisz az anyaméhből való kikerülés már önmagában traumatikus élmény. A kellemes, csendes és meleg burokból a zord, világos és zajos élethez nehéz alkalmazkodni.

Az újszülött éjszakai fény segíthet abban, hogy a gyerekszoba egy meghitt, szeretetteli és barátságos helyiség legyen a baba számára. Az újszülött éjszakai fénynek számos előnye van. Rengeteg orvos javasolja a szülőknek, hogy a baba szobájában hagyjanak égve valami fényforrást, ezzel segítve a látás fejlődését. Emellett jellemző a babákra, kisgyermekekre az úgynevezett ellenőrző ébredés, mely többnyire rapid ébrenlét, ám ha a vaksötét szoba megijeszti őket, ez egy hosszabb időintervallum is lehet. A kellemes újszülött éjszakai fény éppen annyi fényt bocsát ki, mely segít a gyermeknek, hogy felismerje környezetét, és elég tompa ahhoz, hogy ne űzze el az álmot a gyermek szeméből. Utóbbi hasznos az éjszakai etetések vagy a pelenkázás során is. Ráadásul a szülőknek is ki kell jutniuk valahogy a szobából az altatási ceremónia után. Újszülött éjszakai fénnyel ez nem okoz gondot.

Az elsonapom.hu oldalon vásárolható újszülött éjszakai fény igazán egyedi dekorációjává válhat a gyerekszobának. A kézműves magyar termék tökéletesen gyerek biztos, ugyanis felhasználási anyagait tekintve nincs benne törékeny vagy éles. A fából készült LED talp egy plexi lapot világít meg, mindez pedig zárt elektromos rendszerrel van ellátva. A fény 7 színben változtatható, a mintát, illetve a feliratot pedig a megrendelő választja ki. Minden termék egyedileg készül, gondos odafigyeléssel. A szállítási idő pedig mindössze 2-3 munkanap. Az újszülött éjszakai fény megrendelése történhet az elsonapom.hu weboldalon keresztül, valamint telefonon vagy messenger üzenetben. Tegyék meghitté a gyerekszobákat!