Új építésű lakások Budapest szívéhez közel

Budapest szívéhez közel szeretne új építésű lakást vásárolni? Itt a nagy esély, hogy megvegye álmai otthonát, amely közel van a nyüzsgő városi élethez, de mégis nyugodt és kényelmes környezetet biztosít a mindennapi élethez.

Az új építésű lakások Budapest a Pannónia utcában eladók, nagyon közel a rakparthoz, így a hosszú vízparti séták remek lehetőségeket nyújtanak a lazulásra és a kikapcsolódásra. Azok számára is nagyszerű hely, akik imádnak együtt nyüzsögni a belvárosi élettel, hiszen kiváló kávézók és szórakozóhelyek biztosítják az önfeledt szórakozást és az ismerkedési lehetőségeket. A Pannónia Ház lakásai hatalmas üvegfelületekkel rendelkeznek, hogy a kilátás fenséges és a napfény érzete kellemes legyen minden ott lakó számára. A csodálatos látvány egyszerűen magával ragadja az embert, hiszen a Budai hegyekre nyíló ablakok és az építészeti remekművel láthatók a lakásokból. Akkor is jól érezheti magát, ha nincs kedve kimozdulni otthonról vagy nem szeretne túlságosan távolra menni a lakástól, hiszen a parkosított belső udvar kiváló lehetőségeket biztosít egy sétára vagy egy kis pihenésre a friss levegőn.

A beruházók a lakók biztonságára is gondoltak, ezért utca- és pinceszinten is kamerákkal van ellátva az épület, hogy ne kellessen folyton azon aggódnia, hogy feltörik az autóját vagy hogy huligánok környékezik meg a lakóház területét. A gyors és egyszerű közlekedés érdekében dupla liftek és három lépcsőház is megtalálható az épületben, így garantáltan kényelemre számíthat, de nem csak a lakások környékén. Magas színvonalú és rendkívül alacsony árú lakásokat kínálunk, ahol kényelemben és harmóniában élheti életét, akár egy nagy család is, úgy hogy mindent megtalál a közelben, amire csak szüksége lehet. Keresse fel a kollégáinkkal mihamarabb a +36 20 366 3660 telefonszámon.