Hatalmas beruházás ez, mondta Zsuffa, a Zsályaliget tulajdonosa!

Zsuffa Ákos és tulajdonostársa nyolc munkásuknak megígértek valamit 2015-ben, ezt pedig teljesjtették is. Azt mondták, ha elégedettek a munkájukkal, továbbra is számítanak rájuk a pogányi turisztikai beruházás további megvalósításában és működtetésében. A beruházás tulajdonosai újabb munkaviszonyokat alakítottak ki 2017 nyaráig.

Azt mondta Zsuffa, a Zsályaliget tulajdonosa, hogy a Zsályaliget elnevezésű pogányi kalandpark bejáratánál az út egy szakaszát éppen beburkolták, és elmagyarázta a projekteket valamint azt, hogy hányan és kik dolgoztak éppen ezeken az építészeti munkákon. A projektről és a városi hírekről bővebben a gilvanfa.hu weboldalon olvashat. Négy embert már alkalmaztunk a betonozási szakaszhoz. A pogányi Petrovics Lajos mellett Boros János és Orsós György is dolgoznak éppen az építkezésen. A térség másik végén Bogdán Zsolt, Orsós Balázs, Kalányos István és Nagy László a kalandpark betonozását végzi el. Ennek a zsályaligetnek több mint húsz hektárja van, tehát mindig van valami tennivaló a környéken. A tematikus park kisállat-shownak is otthont ad. Láthatjuk a madarakat, vannak juhok, sertések, libák, kacsák – hétköznap is etetik őket, mivel a munkaidő nyolc és öt óra között mozog.

Tehát az embereknek biztonságos állása van, és az embereket garantáltan értékeljük, mert fontos munkát végeznek. Minden munkavállalót minimálbérrel szerződtettünk, és ezt a pénzösszeget minden hónap tizedik napján átutaljuk a bankszámlájukra. Évekkel ezelőtt a kalandparkot hivatalosan megnyitották április 15-én, és a vendégeket most bármikor fogadják a parkban és a mellette levő hotelben is. Ha még többet szeretne megtudni a Zsályaligetről és a pogányi kalandparkról, akkor látogassa fel a gilvanfa.hu weboldalt, és itt minden részletet megtudhat. Ha a városról szeretne még több információt megtudni, akkor is érdemes ide benézni.