Ön utazott már first minute utazásra?

Akinek nincs lehetősége a főszezonban drága pénzért utazni, annak sem kell elkeserednie vagy csupán a belföldi utazási ajánlatokat böngésznie, ugyanis van lehetőség a kedvezményes utazásra. Korábban csak a last minute utazások által valósulhatott meg ez, mára azonban a first minute utazásokról is egyre többet hallani.

First minute utazás gyakorlatilag egy alternatíva az olcsó utazásra, akárcsak a last minute utazás. Sokak számára a last minute utazás jelentette a nyaralást, hiszen így olcsóbban el tudtak jutni olyan desztinációkra, ami a főszezonbeli árak mellett lehetetlen lenne. Az előfoglalás legnagyobb előnye kétségkívül a pénz spórolás. A last minute utak esetében nagyon fontos, hogy az ember készen álljon, hogy a foglalást követő hetekben vagy akár napokban el kell utazni. Ez sokak számára kedvezőtlen, hiszen nagy fokú rugalmasságot követel meg. Arról nem beszélve, hogy nem mindenki tud egyik napról a másikra szabadságot kérni. A first minute esetében nem kell kapkodni, hiszen akár fél évvel az utazás előtt le kell foglalni az utat. Aki szeret tervezni, annak a first minute utak tökéletesek.

Ahogy a last minute utazásnak, úgy a first minute utaknak is megvannak az előnyei és hátrányai. Van, akinek a last minute utazások valók, míg van, akiknek a first minute utazások. Át kell gondolni, hogy melyik utazás típus a jobb választás Önnek. Érdemes tisztában lenni vele, hogy tíz-harmincöt százalék kedvezménnyel tud utazást foglalni, aki időben lefoglalja first minute útját! Ha szeretné megtekinteni a first minute utak széleskörű kínálatát, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra, ahol megtudja tekinteni a nagyszerű utazási ajánlatokat! Utazzon Ön is kedvezményesen a first minute utakkal az Invia jóvoltából!