Plasztikai műtét az illessy.hu-n

Ha a plasztikai műtétre gondol, mi jut eszébe? Magas árú eljárások a filmsztárok elbűvölőbbé tétele érdekében? A plasztikai sebészet valójában egy nagyon széles terület, amely nemcsak a kozmetikai és esztétikai sebészetet foglalja magában, hanem a kéz- és csuklósebészeti beavatkozásokat, a műtéti rekonstrukciót és a nem sebészeti eljárásokat is.

Ha plasztikai műtét iránt érdeklődik, akkor az illessy.hu weboldalon nézzen szét, ahol mindent megtudhat az érhető el műtétekről, tájékozódhat az -egyébként országos viszonylatban alacsony- árakról. Bár első hallásra a plasztikai műtétek esetében nem a rekonstruktív műtétek jutnak az eszünkbe. Leggyakrabban rekonstruktív műtétre van szükség valamilyen betegség vagy a test traumája után. Néhány leggyakoribb példa: Mellrekonstrukció – Olyan nőkön végzett beavatkozás, akiknek az emlőjét részben vagy egészben eltávolították (mastectomia), általában az emlőrák miatt. Trauma rekonstrukció – Képzelje el, hogy súlyos balesetet szenvedett, és súlyos sérülést szenvedett, súlyos arcsérülést vagy égési sérüléseket – mindezen típusú traumák plasztikai sebész rekonstruktív műtétéhez vezethetnek.

Előfordulhat, hogy műtéttel el kell távolítani a rákos daganatokat vagy a bőr elváltozásait, amelyet plasztikai sebész végezhet speciális technikákkal az egészség és a megjelenés megőrzése érdekében.

Tudta, hogy sok plasztikai sebész speciális képzésben részesült az ujjak, a kéz és a csukló működésének helyreállításában? Pontosabban, a kézsebészeti beavatkozásokkal kezelhető a Carpal tunnel szindróma – A csuklón belüli középső idegre gyakorolt ​​nyomás által okozott állapot. Fájdalmat, bizsergést, zsibbadást vagy gyengeséget érezhet. Ebben is segítenek a plasztikai műtétek.

Természetesen az esztétikai megjelenést jobbító plasztikai sebészeti műtétek is fontos terület. További részletekért keresse fel az illessy.hu weboldalt.