Mannol olajok – Kiváló minőség, kiváló termékek

A Mannol olajok sokak által keresett termékek, ugyanis kiváló minőségű termékek. A Mannol széles termék palettával rendelkezik, így megtalálhatók a Mannol palettán az olajok mellett fagyállók, ablaktörlők és különféle autóápolási kemikáliák is.

Mannol olajok kifejlesztése során az autógyárak által a modern motorok felé támasztott elvárásokat is figyelembe vették és a fellépő extrém hatásokat is. A Mannol az egyik legmagasabb szintű kenőanyag előállító az öreg kontinensen, így nem csoda, hogy sokan keresik ezeket a termékeket. A Mannol az SCT tulajdonában álló márka, melynek eredeti neve Sudheimer Car Technic, azonban ma már inkább csak a rövid nevet használják. A Mannol kiváló minőségű termékeit Litvániában gyártják, azon is belül Klaipéda városában, mégpedig az SCT Lubricants finomítójában. 1962-től 1993-ig új néven alakult meg a cég és dízelolajokat, valamint motorbenzint gyártottak. Később piacra dobták az M-8B elnevezésű motorolajuk. Az SCT megjelenésével újra gondolták a gyártást és a laboratóriumot, valamint a logisztikát és bevezették a Mannol márkanevet.

Manapság a Mannol Európa egyik legmodernebb olajfeldolgozó és csomagolóüzemévé nőtte ki magát. Szerte a világban keresik a Mannol termékeket, így a cég öt kontinensre és ötvenkilenc országba szállítja termékeit. Több, mint nyolcezer termék található a termékpalettán, így mindenkinek van lehetősége megtalálni a számára megfelelő Mannol termékeket. A gyár 10 hektáros területen fekszik, ahol harmincmillió liter tárolókapacitással rendelkeznek a tartályok. Ha Ön is szeretné megtekinteni a Mannol olajok széles választékát, akkor érdemes ellátogatni az alkatreszek.hu webáruházba, ahol bővebben tájékozódhat is róluk!