Zoom Tubes Alapszett – versenypálya nem megszokott módon

A Zoom Tubes Alapszett tökéletes mindazok számára, akik még sosem játszottak Zoom Tubes játékkal. Az Alapszetten kívül vannak még különféle kiegészítők, de ezekhez elengedhetetlen az Alapszett megléte.

Zoom Tubes Alapszett egy olyan nem mindennapi versenypálya szett, ami teljesen újra definiálja a versenypálya fogalmát. A játék számos tartozékból áll, elsősorban csövekből, ezekből tudja megépíteni a gyerek térben a pályát saját elgondolása szerint. Minél több elem kerül felhasználásra a pálya elkészítése során, annál izgalmasabb lesz a verseny. A Zoom Tubes Alapszett tartalmazza a világ leggyorsabb versenyautóját, amit csak be kell kapcsolni, betenni a pályába és már indulhat is az izgalmas verseny. Már a versenypálya megépítése is igazán izgalmas és akár a családtagok is segíthetnek benne, majd az elkészült pályán kezdődhet a száguldozás. Már az Alapszett is számos tartozékot tartalmaz, így csak a gyerek kedvére építheti meg a versenypályát. A Zoom Tubes játékot alapvetően öt éves kortól ajánlják a gyártók. Kisfiúk számára tökéletes ajándék karácsonyra, szülinapra, de akár alkalomtól függetlenül is. A Zoom Tubes tökéletes szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A mai gyerekek számára egy átlag verseny pálya nem sok izgalmat tartogat, így szükségük van valamiféle pluszra, még ha nem is tudatosan, de fontos, hogy a versenypálya élményt jelentsen számukra, vagyis legyen valami extra élmény. Például a Zoom Tubes esetében az, hogy a versenypálya alapvetően csövekből áll, amiben az autók száguldoznak. A Zoom Tubes izgalmas szórakozási lehetőséget nyújt az egész család számára. A Zoom Tubes megtalálható a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, valamint itt bővebb információkat is találhat a termékről és a szállítást és vásárlást illetően.