Plasztikkártya nyomtatás – a siker garanciája

A plasztikkártya a jövő modern névjegykártyája. Ugyanakkor nem csak névjegykártyaként, hanem belépő vagy azonosító kártyaként, pontgyűjtőkártyaként is lehet használni a plasztikkártyát.

Plasztikkártya nyomtatás kiváló lehetőség, hogy Ön is saját plasztikkártyával büszkélkedjen. Egy üzletember számára nagyon fontos, hogy üzleti partnerei és ügyfelei megjegyezzék és vele akarjanak üzletet kötni. Ennek egyik kiváló módja, hogy a találkozó végén nem egy átlagos papír névjegykártyát nyújt át, hanem egy plasztikkártyát. A plasztikkártyát teljesen saját ízlésére formálhatja, olyan dizájnnal látható el, amilyet csak elképzel. Ha nem tudja ötleteit felvázolni, akkor látogasson el a plasztikgyar.hu weboldalra, ahol segítséget kérhet a dizájn megtervezésében. A plasztikkártya mindkét oldalára lehet nyomtatni és azt is eldöntheti, hogy matt vagy fényes felületet szeretne-e a plasztikkártyára.

A plasztikkártyát számos extrával lehet ellátni, ami szintén az ügyfelek és üzleti partnerek elismeréséhez fog vezetni. Ilyen extrák például a mágnescsík, aláíráscsík, vonalkód, QR-kód. A plasztikkártyára akár dombor nyomással is rákerülhetnek a feliratok, de akár lyukasztani is lehet a kártyát. A kártyát, ahogy már fentebb említettük teljesen személyre szabhatja, vagyis azt is megszabhatja, hogy milyen vastag legyen a kártya. 0,44 milliméteres vagy 0,76 milliméteres, ami már bankkártya minőségű. Érdemes ellátogatni a plasztikgyar.hu weboldalra, ahol megtekintheti, a plasztikkártyának milyen sokrétű felhasználása létezik, valamint az extrák teljes palettáját. Ha pedig minél előbb szeretné megkapni a kész kártyákat, akkor válassza az expressz gyártás lehetőséget. Legyen Önnek is saját plasztikkártyája!