Laser X lézerfegyver dupla szett

A fiúk szeretnek lövöldözni és egymással vetélkedni. Ez már az óvodában is így van, hát még később. Van is egy nagyszerű játék tippünk!

Laser X lézerfegyver dupla szett garantálja a kiváló szórakozást! A Laser X lézerfegyver dupla szettel a gyerek barátaival is játszhat, vetélkedhet. Persze sok szülő valószínűleg felvonja a szemöldökét és nincs jó véleménnyel arról, hogy játék fegyverekkel játszik a gyerek, míg mások úgy gondolják előbb-utóbb úgyis eljön az az időszak, amikor a gyerek megismerkedik a fegyverek és a háború világával a maga gyermeki módján. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy ügyelni kell arra, hogy a gyerek olyan játékot vegyen a kezébe, valamint olyan műsorokat nézzen, amik korának megfelelők. Ebben nagy segítséget jelentenek az életkori ajánlók, amiket jobb nem félvállról venni. A háborús, lövöldözős játékok kényes témának számítanak, azonban kénytelenek vagyunk vele foglalkozni, hisz a gyerek előbb-utóbb biztosan találkozni fog vele. A lövöldözős játékok nem ördögtől valók, mindössze nem szabad túl korán odaadni a gyereknek.

A Laser X lézerfegyver dupla szett tökéletes akár társas szórakozásra is. Ezt a játékot hat éves kortól ajánlja a gyártó, de úgy gondoljuk idősebb gyerekek is jól szórakoznak vele. A Laser X lézerfegyver dupla szett esetében nem kell attól tartani, hogy a játék töltények elárasztják a lakást, ugyanis a kis harcosok a lézer erejével küzdenek. Talán mondanunk sem kell, hogy az nyer, aki ügyesebben céloz. Ha villan a fény, akkor egyértelmű, hogy találat van. A lézerharcot nem csak a lakásban, hanem a szabadban is tudják játszani a gyerekek. Ráadásul a családtagok számára is kiváló szórakozást jelent a Laser X lézerfegyver dupla szett, amit a jatek-webaruhaz.hu webáruházban megtalálhat!