Válassza a legjobb fogászatot az egészséges mosolyért!

Ha szeretne biztosra menni, amikor egészsége a kérdés, ha a szép mosoly Önnek is fontos, akkor fogorvosi centrumunk, ami egy több évtizedes családi vállalkozás, ebben készséggel áll rendelkezésére! A mi alapelvünk a korszerűség és a minőségi színvonal a gyógyításban, avagy nálunk a lehető legjobb helyen jár, ha a tökéletes végeredmény a célja!

A H&H Dental fogászat Székesfehérváron két fontos elvet mindig betart, azaz a fájdalommentes gyógyítás és a világos tájékoztatás nem lehet kérdéses, ha hozzánk fordul. A teljes fájdalommentesség érdekében a fogorvos addig ismétli az érzéstelenítést, amíg az  hatni kezd. Az alapos és mindenki számára elérhető tájékoztatás érdekében pedig ingyenes állapotfelméréssel várjuk, de a digitális röntgenfelvételekhez is kedvező áron juthat hozzá.

Minden esetben igyekszünk, hogy modern fogászatunk, hogy lelkiismeretes munkánk és igyekezetünk elősegítse a fájdalommentes gyógyulást és kedves pácienseink számára így nem csak a fogbeültetés, a ragyogóan fehér mosoly megvalósítása legyen elérhető, hanem a fogazatuk épségének megőrzése is.

Az elismert esztétikai fogászat várja Önt is Székesfehérvár központjában a Budai út 20. szám alatt, avagy a Távirda és Kégl György utca közt, a Kégl György utca sarkán!