Válassza a korszerű ügyviteli megoldásokat, válassza a sikert!

Ha eldöntötte, hogy itt az ideje váltani, hogy cége irányítása során a korszerű megoldásokat veszi elő, akkor ismerje meg az általunk biztosított rendszert, mely biztosan elnyeri tetszését! A jól szervezett és rendszerezett ügyvitel érdekében, mely tehermentesíti cégét a fölösleges munkavégzéstől és plusz kiadásoktól a PEAS Vállalatirányítási Rendszer ügyvitel modulja lesz segítségére!

Ismerje meg az ügyvitel programot és szabaduljon meg a rendszertelen ügyviteltől, könnyítse meg cége mindennapjait! Természetesen az ügyvitel elsődleges feladata, hogy az információs folyamatok során felmerülő tartalmi, formai, szóbeli, valamint írásbeli munkafázisok sorozatát, illetve annak szervezését, kezelését, nyomon követését biztosítsa. A szoftver ezen feladatok függvényében lett kifejlesztve, mindezen munkafázisokat könnyedén és gyorsan elintézheti segítségével.

Mivel az ügyvitel egy cég életében a legfontosabb tényezők között szerepel, ezért egy praktikus, könnyen kezelhető, de mindenre kiterjedő ügyvitel rendszer alkalmazása a vállalat hatékony és hosszútávon fenntartható eredményes működését jelenti. A PEAS ügyvitel modul rendszerbe szervezi, kezeli, dokumentálja és rögzíti cége ügyeit, az ügyvitel minden ügyintézési fázisát követi, irányítja és ellenőrzi a partnerkapcsolatokat, valamint biztosítja az információ megbízható és naprakész áramlását is a különböző szervezeti egységek között.

Válassza Ön is az Ikron Fejlesztő és Szolgáltató Kft. által kidolgozott modult, avagy tegye költséghatékonnyá és átláthatóvá cége ügyvitelét! A korszerű, gyors, sőt még mobil eszközökön is használható ügyviteli megoldás az, amit mi kínálunk nagyon kedvező feltételek mellett, forduljon hát hozzánk bizalommal, kérjen tanácsot akár már ma!