Törékeny és nagy odafigyelést igénylő áruk szállítása

Sajnos gyakran előfordul, hogy szállítás közben a törékeny áruk eltörnek vagy megrepednek, ezért egy olyan szállító céget kell keresni, ahol szállítási feltételek között ott van a biztonság mint elsődleges szempont.

Törékeny és nagy odafigyelést igénylő áruk szállítása nagyon jó áron elérhető a mixpakk.hu weboldalon ezért érdemes átnézni szolgáltatásaink listáját. A feladás előtt a törékeny tárgyakat mindenképp gondosan be kell csomagolni akár több réteg csomagolópapírba is, hiszen leginkább ezzel lehet biztosítani azt, hogy a törékeny áru a célhelyre épségben érkezik meg. Buborékos csomagolót is bátran lehet használni ilyenkor vagy akár vastagabb plédeket amelyek szintén egy biztos védőréteget tudnak képezni. Ha drága festményeket, illetve műtárgyakat szeretne szállíttatni, akkor erre külön szolgáltatót kell keresni, hiszen ezt nem minden szállító cég vállalja.

A törékeny áruk, illetve a nagy odafigyelést igénylő áruk kategóriájába tartoznak a hangszerek, a festmények, a kisebb emléktárgyak, valamint az antik bútorok is. Ha többet szeretne megtudni rólunk és a törékeny áruk szállításáról nem árthat felkeresni weboldalunkat a mixpakk.hu-t, hiszen itt megtudhat mindent szolgáltatásainkról, illetve az árakról is, ráadásul megtalálhatja elérhetőségeinket is. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a törékeny áruk szállításáról mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 7 336 6029 telefonszámot és mi felvesszük majd önnel a kapcsolatot, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. Ha ön is törékeny anyagokat szeretne szállíttatni akkor érdemes minket választani, hiszen mi ajánljuk a legjobb árakat. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat.