Esztétikai és korrekciós kezelések

Nagy valószínűséggel mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a tükör elé állunk és nem vagyok száz százalékosan megelégedve azzal amit látunk. Manapság egyre többen vannak, akik kisebb vagy nagyobb esztétikai kezelésen vesznek részt és egy beavatkozás után sokkal jobban érzik magukat, megnő az önbizalmuk és egyszerűen boldogabbak lesznek.

Esztétikai és korrekciós kezelések a Budapesti Belvárosi Centrumban. Abban az esetben, ha úgy érezzük, hogy boldogtalanok vagyunk amiatt, hogy nem látjuk szépnek magunkat bátran felkereshetünk egy szakembert, aki esztétikai és vagy korrekciós kezelésekkel foglalkozik. Ne gondoljuk azt, hogy ha egy ilyen beavatkozásra szánjuk el magunkat, akkor megszól majd a környezetünk és esetleg ítélkeznek emiatt, hiszen mindannyiunk számára az a legfontosabb, hogy egy boldog életet éljünk és, hogyha ehhez az szükséges, hogy  “kés alá feküdjünk” akkor bátran konzultáljunk egy orvossal.

Nagyon gyakori például az orrcsúcsplasztika, hiszen az orr a legkiállóbb része az arcnak és emiatt meghatározó szerepe van a kinézetben. Egy ilyen plasztikai beavatkozással könnyen megoldható az a probléma, ha az orr mérete vagy alakja látványosan diszharmóniában van az arc többi részével. Emellett a fülplasztikai beavatkozás is gyakori, hiszen a fül is egy olyan része az arcnak, amely jelentősen befolyásolja a kinézetünket. Könnyen korrigálható az elálló fül egy ilyen beavatkozással.

Fontos megemlítenünk azt is, hogy minden beavatkozást, kezelést konzultáció előz meg és a Budapesti Belvárosi Centrumban dolgozó szakemberek teljes körű tájékoztatást adnak a páciensnek a műtétek kimeneteléről, részleteiről. Bővebb információkért tárcsázza a +36 30 870-74-27-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@boc.hu e-mail címre.