Színvonalas olaj shop az interneten!

Számos alkatrész, berendezés, adalék járul hozzá egy jármű üzemképességének megőrzéséhez. Az egyik legfontosabb kellék az olaj, mely a motor működéséhez nélkülözhetetlen. Bármilyen gépkocsiról vagy motorkerékpárról legyen is szó, a megfelelő típus beszerzése a cél. Nem árt némi tapasztalat, hogy az olajcsere során ne érje kellemetlen meglepetés! A Kovács Autóalkatrész Kereskedelmi Kft. 23 éve áll az autósok szolgálatában, jól ismeri a megbízható márkákat. Kínálatunkban csak ellenőrzött, garanciális termékek szerepelnek! Válassza internetes áruházunkat, és részesüljön kedvezményeink egyikében! Regisztrálás után kedvére böngészhet katalógusunkban, széles választékkal várjuk nap, mint nap!

Színvonalas olaj shop szolgáltatásunknak köszönhetően többé nem jelent gondot minőségi olaj beszerzése olcsón. Castrol, Mannap, Eneos, Mobil, Total, Motul, Meguin, Fuchs, Elf és Motul márkák vásárolhatók meg engedményesen weboldalunkon. Akciós árainkkal gondoskodunk elégettségéről, győződjön meg saját szemével készletünk hihetetlen árzuhanásáról! Bővebb információval állunk rendelkezésére honlapunkon, könnyen tájékozódhat a rendelés menetéről, a fizetési és a szállítási feltételekről. A kereső program, a számítógépes rendszer segítségével egykettőre rátalálhat autója típusa, évjárata szerinti tökéletes termékre, várakozás idő nincs! Árukészletünk hatalmas, nem jelent a speciális igények kielégítése sem.  A rendeléstől számított 1-2 napon belül futárszolgálattal juttatjuk el a kért csomagot, a minőségért minden esetben garanciát vállalunk.

Ügyfélszolgálatunk non stop elérhetőségei révén bármikor felveheti a kapcsolatot munkatársainkkal, hétfőtől péntekig rögzítjük a rendeléseket. Hívja forróvonalunkat a +36 62 468 444-es telefonszámon, vagy írjon levelet az info@kovacsauto.hu-ra! Kéréseit örömmel teljesítjük, ne habozzon megosztani velünk problémáit! Webáruházunkból gyorsan és egyszerűen juthat hozzá sokféle autóalkatrészhez. Több mint 20 ezer különböző áru jelenti a gazdag választékot. Verhetetlen árajánlat és meglepetés várja az alkatreszek.hu-n, megéri megtekinteni az olaj shop megújult kínálatát! Minden esetben jótállunk széles körű szolgáltatásainkért!