Gáz van? Hívja az EURO Gázt!

Családja és lakása biztonsága érdekében fontos, hogy jól döntsön, ha gázberendezéseinek ellenőrzéséről van szó. Csak szakember képes helyesen megítélni, mire van szüksége készülékeinek vagy kazánjának egy esetleges meghibásodáskor. A gázeszközök üzembe helyezése, javítása felkészültséget igényel, lelkiismeretes munkavégzést. Budapesten és Pest megyében az EURO Gáz kínálata megfelel a legmagasabb elvárásoknak, mert maximálisan odafigyelünk az ügyfelek igényeire! Tapasztalatunk vészhelyzetekben is gyorsan segít, ne habozzon telefonálni, ha lakásában valóban gáz van!

Gáz szerelés mesterfokon egyúttal garanciát is jelent, profizmust, amivel jelentősen csökkenthető balesetek előfordulásának kockázata. Kellő gyakorlattal és fényképes igazolvánnyal rendelkező szerelőcsapatunk modern műszerekkel állapítja meg a baj forrását, és optimális javaslatot tesz a hiba elhárítására. A kivitelezés költségeiről mindig előre egyeztetünk az ügyfelekkel, nincs kellemetlen meglepetés, nincsenek váratlan pluszköltségek! Díjmentesen mérjük fel a helyzetet, a kiszállás ingyenes! Az éves, szokásos ellenőrzéseknél is kedvezményes árat számítunk a hosszú távú partnerséget tartva szem előtt. A szabályokat betartva szakszerűen végezzük el a javítási feladatokat, a munkafolyamatokat részletesen megbeszéljük a megrendelővel. Korrekt árak, korrekt magatartás jellemzi széles körű, minőségi szolgáltatásainkat. Korszerűen felszerelt autóparkunk maximálisan megfelel a szabvány szerinti követelményeknek, segélyvonalunk, tanácsadásunk éjjel-nappal elérhető!

Csak szakképesítéssel rendelkező gázszerelő tud hatékonyan segíteni üzemzavar esetén. Akár konyhai gázberendezésről, akár a fűtésrendszer meghibásodásáról van szó, számít a szakértelem! Munkatársaink lelkiismeretesen dolgoznak, szakmai felkészültségük hatóságilag, hivatalosan is igazolt. Hívja bizalommal a +36 20 366 8067-es telefonszámot vagy írjon az info@futes-gazszerelo.hu e-mail címre. Honlapunkon lehetősége van visszahívást kérni, ingyen beszélhet ügyfélszolgálatunkkal! Gázkészülékek felülvizsgálatában otthon, árban pedig verhetetlenek vagyunk!