A hasplasztika segítségével korrigálható a hasfal

A mai folyton változó, felénk egyre nagyobb elvárásokat támasztó világgal sokszor nagyon nehéz tartani a lépést, hiszen nem elég, ha meg tudjuk magunknak venni az éppen divatos ruhákat, azt is szeretnénk ugyanis, ha rajtunk is ugyanolyan jól állna az öltözék, mint a magazinokban a vékony lányokon és jóvágású férfiakon. Ez azonban – lássuk be – csak keveseknek adatik meg. Ennek számos oka lehet, az egészségtelen, rohanó életmód, az úgynevezett „stresszevés”, a kevés mozgás, az egész napos görnyedés az elektronikai cikkek felett és még sorolhatnánk. Ugyanez a helyzet a szülés után, amikor is gyakori jelenségnek minősül a lelógó bőr a has tájékon.

A szakszerű hasplasztika elvégzése ezekben az esetekben nyújt kitűnő megoldást. Ha nagy küzdelmek és komoly kitartás árán sikerül több tíz kilótól megszabadulnia, attól még sajnos továbbra is előnytelenül állhatnak majd a feszes ruhák, hiszen a bőr nem simul rá az egyébként karcsú hasfalra. Ha azonban alávetjük magunkat egy ilyen műtétnek, azzal megszűnnek ezek az esztétikai problémák, mivel magát a vágást a fehérnemű vonalának mentén ejtik meg, így akkor sem fog látszani, ha épp hiányos öltözékben, fehérneműben vagy fürdőruhában vagyunk. A hasplasztika segítségével korrigálható a hasfal meglazult izomzata, sőt, akár a zsírfelesleget is eltűntethetjük ezzel a módszerrel. Egyre többen ébrednek rá arra, hogy a változás a saját kezükben van, és bármikor futócipőt húzhatnak vagy beiratkozhatnak egy fittnesz-terembe, valamint lemondhatnak az evés azon fajtájáról is, amit egyébként is csak pótcselekvésnek minősül. Kétségtelenül szép eredményeket érhetünk el egy nagy életmódváltással, azonban a bőrünk nem mindig képes igazodni a súlyvesztésünkhöz, különösen, ha a testünk jelentős változáson megy keresztül.

Ha tehát úgy döntött, hogy szeretne megszabadulni a súlyvesztés vagy szülés után maradt bőrfeleslegtől, akkor keressen fel minket bátran, az Oxi-Plasztika Kft. ugyanis ingyenes konzultációt is vállal! Ha szeretne többet megtudni a munkásságunkról, valamint a különböző beavatkozásokról, akkor látogasson el honlapunkra, a szeptest.com-ra.