Szépen kialakított, esztétikus apartman Hévíz városában

Hévíz több szempontból is vonzza a turistákat, az viszont biztos, hogy a többség a Hévízi tó és a gyógyvíz áldásos hatásai miatt látogat el ide. Ha már útra kelünk, akkor érdemes egy olyan szállás mellett dönteni, melyben pihenve szinte otthon érezhetjük magunkat.

Apartman Hévíz városában számos akad, tekintettel az ide érkező turisták számára. Ha szeretnénk egy valóban jól felszerelt, komfortos helyen megszállni, akkor a Lorabel Apartmanház több szempontból is ideális hely egy kis pihenésre és feltöltődésre. Az apartmanok önálló lakosztályok, melyek egytől-egyig igazán kényelmesek. A nagyméretű franciaágy egy hosszú nap után kifejezetten hívogató. Habár a pihenés, nyaralás alatt alapvetően nem a TV-zésé a főszerep, azonban visszatérve a szállásra, este sokan szeretik kedvenc műsoraikat, sorozataikat nézni. A Lorabel Apartmanházban HBO MAX, Netflix és Amazon Prime műsorok is elérhetők. Emellett a népszerű HD TV csatornák közül is válogathatunk. Természetesen a szálláson nagy sebességű, ingyenes wifi is elérhető.

Hévízen számos felfedezni való akad, azonban a Hévízi tó a legvonzóbb opció, mely a szállástól mindössze pár percnyire található. Az egész évben meleg gyógyvízben megmártózni nagyon kellemes, ráadásul némely betegségek kezelésében is nagyon hasznos tud lenni. A tóhoz a jellegzetes kialakítású Festetics Fürdőházon keresztül juthatunk el. Sétálva is rengeteg dolgot elérhetünk a környéken, azonban, ha messzebbre merészkednénk, akkor célszerű kedvezményesen biciklit bérelni. Autóval még messzebbre juthatunk, így akár a Balatonhoz és Keszthelyre is ellátogathatunk. Ha szeretnénk bővebben tájékozódni, akkor érdemes ellátogatni a lorabel.hu weboldalra, ahol többek közt természetesen elérhetőség is található!