Suzuki alkatrészek az alkatreszek.hu webáruházból

Ha Suzuki alkatrészeket vásárolunk, akkor nagy eséllyel Magyarországon gyártott terméket kapunk kézhez, mivel a márka európai gyára Esztergomban van.

Suzuki alkatrészek nagy része manapság Esztergomban készül. A japán cég egy hatalmas multinacionális vállalat, ami hosszú múltra tekint vissza. A vállalat névadója egyben az alapítója is Michio Suzuki, aki 1887-ben szülővárosában, Hamamatsuban alapította meg a vállalatot. Eleinte nem a gépjármű-, valamint alkatrész gyártás miatt vált híressé, hanem a kiváló minőségű szövőszékeke miatt. Az 1920-as években kezdett a cég elgondolkodni az autógyártásról, valamint az alkatrészek gyártásáról. A japán ipar azonban ekkor még meglehetősen elmaradt a nyugati világ mögött, így komoly technológiai kihívást jelentett az autó megtervezése és sorozatgyártása. Ez saját erőből nem is sikerült. Így Az idős Suzuki Angliából hozatott egy Austint és mérnökeivel darabokra szedette, majd saját mintára építtetett autót. A közeledő világháború azonban derékba törte az autós álmokat és helyette lőszert kellett gyártaniuk. A II. világháború után azonban újra elővették az autógyártással kapcsolatos terveket és 1954-ben elkészült az első négyütemű motorkerékpár, majd 1955-ben az első kétütemű 360 köbcentis gépjármű is elkészült.

Ha Suzuki alkatrészekre van szüksége, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol megtekintheti a teljes palettát. Ha segítségre van szüksége, javasoljuk a webáruházban feltüntetett telefonszámon keresse fel a webáruház munkatársait, akik készséggel áll majd a rendelkezésére. Az alkatreszek.hu webáruházban az informatív tartalmakon túl, a részletes termékleírást is találhat. Látogasson el a webáruházba!