Ózongenerátor rendelés

Az ózon technológiát alkalmazó légtisztítók kezelhetik az asztma és az allergiás tüneteket, valamint a szennyeződések tisztításában is segítenek.

Ózongenerátor rendelhető a klimaman.hu weboldalon, ezért kattintson ide és többet tudhat meg a használatukról is. Általában az ózongenerátornak a helyiség méretétől függően legalább 3-10 órán át működnie kell. Egy teljes otthon esetében legalább 25-30 óra folyamatos működés szükséges a legtöbb szennyező anyag elpusztítására. Kerülje a tartózkodást ugyanabban a szobában, tehát keressen szállást, amíg az ózongenerátor még aktív. Az ózon 30 perc és 4 óra közötti ideig tart, amíg a harmadik oxigénatom szétesik és visszaáll oxigénné. Alacsonyabb koncentráció esetén az ózon belélegezhető oxigénné bomlása általában 30 perc és 1-2 óra közötti időt vesz igénybe. Nagyobb koncentráció esetén 3-4 órát vesz igénybe, amíg az ózon normál oxigénné bomlik. A biztonság kedvéért várjon legalább 4 órát, hogy visszatérjen a szobába, miután kikapcsolta az ózongenerátort. A helyiség mérete, a hőmérséklet, a por és a szennyeződések szerepet játszanak az ózon diszperziójában a levegőben.

Az ózon nagyon veszélyes az élő szervezetek légzésére, beleértve az embereket, a háziállatokat és a növényeket is. Szerepet játszik az ágy alatt kúszó baktériumok, penész, szag és akár rovarok elpusztításában. Tehát, ha minden más opciót kimerített és ózongenerátorhoz kell folyamodnia, akkor először olvassa el a termék használati útmutatóját. Valamennyi ózongenerátor eltérő módon van felszerelve egyedi képességeivel és jellemzőivel. Ha most először használja a generátort, kérjük, hajtsa végre a biztonsági lépéseket. Semmilyen élőlény nem megengedett ilyenkor, soha ne tartózkodjon ugyanabban a szobában, amiben az ózongenerátor működik. Amennyiben bővebben olvasna ezekről keresse fel a klimaman.hu-t.