Lázcsillapító a legjobb helyről

A láz a testhőmérsékletének átmeneti emelkedése, gyakran betegség miatt. A láz a jele annak, hogy valami rendkívüli dolog történik a testében.

Lázcsillapító kapható széles kínálatban a gyogyline.hu weboldalon, ezért ha úgy érzi lázas, és kipróbálná például a Panadolt, akkor itt a helye nálunk. Egy felnőtt számára a láz kényelmetlen lehet, de általában nem okoz aggodalomra okot, kivéve, ha eléri a 39,4 C vagy annál magasabb hőfokot. Csecsemők és kisgyermekek esetében az enyhén megemelkedett hőmérséklet súlyos fertőzésre utalhat. A lázak általában néhány napon belül elmúlnak. Számos vény nélkül kapható gyógyszer csökkenti a lázat ami megvehető weboldalunkon, de néha jobb, ha nem kezelik. Úgy tűnik, hogy a láz kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy teste számos fertőzés ellen küzdjön. Láza akkor van, amikor a hőmérséklete a normális tartomány fölé emelkedik. Ami normális az Ön számára, lehet, hogy valamivel magasabb vagy alacsonyabb, mint az átlagos normál hőmérséklet, 37 C. A 6 hónapos és 5 év közötti gyermekek lázgörcsöket tapasztalhatnak. A lázas rohamban szenvedő gyermekek körülbelül egyharmadának lesz egy másik rohama is, leggyakrabban a következő 12 hónapban.

Hőmérséklet méréséhez többféle hőmérő közül választhat, beleértve az orális, a rektális, a fül és a homlok (artériás) hőmérőket. Az orális és a rektális hőmérők általában a testhőmérséklet legpontosabb mérését nyújtják. A fül- vagy homlokhőmérők, bár kényelmesek, kevésbé pontos hőmérsékleti méréseket biztosítanak. Csecsemőknél az orvosok általában a végbél hőmérővel történő hőmérsékletmérést javasolják. Weboldalunkon, a gyogyline.hu-n a legjobb lázcsillapítókat találhatja meg, így ha ön is a lázzal küzd, és lázcsillapítót keres, akkor itt a helye nálunk.