Örök rózsa búrában – Misztikus szépség

Kevés szebb dolog van egy csodaszép virágnál, azonban az is tény, hogy egy hervadt, élettelen virág legalább ennyire lehangoló látványt nyújt. Éppen ezért nem csoda, hogy sokan nem szívesen vásárolnak vágott virágot. Szerencsére van megoldás, ha nem szeretné, hogy a virág egy-két héten belül elszáradjon!

Örök rózsa búrában csodálatos látványt nyújt! Számtalan előnye van annak, ha egy ilyen virággal lepi meg a szeretett nőt. A búra kettős funkcióval rendelkezik, egyrészt misztikussággal, titokzatossággal ruházza fel a virágot, másrészről pedig védi azt a különféle környezeti hatásoktól, mint például a por. Az üvegbúra alatt egy igazi rózsa van, ami egy különleges tartósítási eljárás miatt nem hervad el heteken belül, hanem akár három-öt éven keresztül megőrzi szépségét és tündököl. Egy vágott virág esetében jó, ha két-három hétig nem hervad el a virág, ezek után pedig a szemetesbe kerül. Az örökrózsa ráadásul nem sokkal drágább, mint egy nagyobb csokor virág. Éppen ezért jobban jár az, aki örök rózsát vásárol. Az örök rózsa kapcsán mindössze pár dologra kell ügyelni, például arra, hogy a virág ne kerüljön olyan helyre, ahol közvetlen napsugárzás érheti, valamint arra is ügyelni kell, hogy a virág ne essen le.

Az örök rózsa még különlegesebb lehet abban az esetben, ha az üveg búrába gravíroztat. A szöveg gyakorlatilag bármi lehet, egy szerelmi vallomás, egy emlékezetes dátum, de akár a megajándékozott neve is. Ha viszont valami még különlegesebb dolgot szeretne átadni a szeretett nőnek, akkor akár kocka dobozos és üveg szívben lévő örök rózsát is ajándékozhat. Ha szeretné megtekinteni az örök rózsákat vagy bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a leterniterose.com weboldalra és tájékozódjon!