Óriási géptároló kínálat online!

Géptároló sátrak és ideiglenes építmények hatalmas választéka áll rendelkezésünkre webáruházunkban. Nálunk könnyen és gyorsan mérlegelheti, hogy egy tárolósátor vagy egy ideiglenes raktár/ipari sátor lenne-e a legjobb választás.

Géptároló kínálat várja a gravetti.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és a szeme elé tárul a teljes géptároló kínálat az árakkal együtt.  A középkategóriás tárolóhelyiségeink esetében a keret egy visszahúzható tartókábel- vagy oszloprendszerrel rendelkezik. Ennek eredményeként az eső elfolyik anélkül, hogy rátelepedne a géptárolóra. A legkiválóbb rugalmas használati sátrak géptároló sátor kínálatunkban elérhetőek. Minden tárolóhelyiség-modellünknél a tetőponyva és a falrész különálló. Az oldalfalak egyenként rögzíthetők vagy eltávolíthatók. Ez számos bejárati lehetőséget teremt a munkahelyi sátor oldalain, és még az oldalsó panelek eltávolítását is lehetővé teszi, hogy a géptárolót előtetőként használja melegebb időben. Érdemes napellenzőt vagy ablaktáblát is telepíteni, hogy több fényt vagy menedéket biztosítson. A napellenzők akár 2,6 m oldalmagasságú sátrakhoz is rendelhetők. A 8 m szélességű tárolóhelyiségekhez választhat egyedi oromzati panelek közül, amelyek szabványos cipzáras kapuval, felhúzható kapuval rendelkezhetnek.

Ipari munkasátraink zökkenőmentes, egyrészes előtetőt és falrészt használnak, amelyet precízen és biztonságosan rögzítenek a kerethez egy csigarendszerrel. A ponyva könnyen felhelyezhető a szerkezetre, és magas szintű stabilitás és biztonság elérhető általa a géptároló esetében. Az ipari méretű raktársátrak jó választást jelentik, ha olyan munkasátrat keres, amely nagyobb teret kínál (10 m széles) és abszolút robusztus. Bővebb leírásért és géptároló rendelésért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.