Opi körömlakk online jó áron kapható

A professzionális körömápoló ipar világvezetőjeként az OPI elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtson. A kivételes formulájáról, divatos színeiről és ikonikus neveiről ismert OPI erősen pigmentált körömlakkjai gazdagok, hosszan tartóak és töredezésmentesek. Gél lakk és körömdíszítések széles választékát is kínálják.

Opi körömlakk rendelhető széles kínálatban a probeauty.hu weboldalon tehát ha ön is régóta gondolkodik már azon, hogy Opi körömlakkokat kéne használjon, akkor itt a helye nálunk.  Az Opi 30 másodperc alatt megköt és hetekig kitart. Az OPI a 6. generációs fejlett gél polimer kémiát LED technológiával egyesíti az ikonikus színek érdekében! Úgy működik, mint a zselé, mégis úgy néz ki és olyan, mint a körömlakk. Az OPI erősen pigmentált körömlakkjai szuper gazdagok, tartósak és repedésállóak. Az OPI Prowide Brush ecsettel rendelkezik a tökéletes alkalmazás érdekében, és nem tartalmaz DBP-t, toluolt vagy formaldehidet. Nagy felbontású zselés fényt biztosít LED-fény használata nélkül. Az akár 10 napos kopásnak köszönhetően a legmodernebb rendszer formulája olyan oligomereket tartalmaz, amelyek a fedőrétegben lévő fotoiniciátorok hatására térhálósodnak.

Az OPI a 6. generációs fejlett gél-polimer kémiát ötvözi a nagy sebességű LED technológiával az ikonikus OPI színekért fénysebességgel! 100%-os színes gél formula – úgy kopik, mint a zselé, mégis úgy néz ki, mint a körömlakk, 30 másodperc alatt megköt LED fény alatt, és hetekig kitart. Hihetetlenül megfizethető szolgáltatásokat nyújt, és a többi színes gél költségének töredékéért távolítja el. Amennyiben Opi körömlakkokat keres nézzen be még ma a probeauty.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel.