Vivid color gel rendelés gyorsan és egyszerűen!

A MarilyNails termékek és kiegészítők megalkotása során két fő szempontra összpontosítottunk. Célunk, hogy az állandó fejlesztések mellett minden EU szabványnak és egészségügyi követelményeknek megfelelő termékekkel minőségi szolgáltatást nyújtsunk kedvező áron.

Vivid color gel a marilynails.hu weboldalon érhető el méghozzá igen kedvezményes áron, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk ha ön is régóta keresi a vivid color termékeit. A MarilyNails létrehozásakor egy olyan márkát szeretnénk létrehozni, amely a középkategóriás termékek csúcsa. Vásárlásaink nagy volumenének, egyszerű kialakításának és vevőbarát áraknak köszönhetően mindezt sikerült elérni. Nagyon népszerű színes zseléket kínálunk és az elérni kívánt hatástól függően 1 vagy 2 rétegben is felvihetőek ezek.  A színes zselék kiváló minőségű pigmenteket tartalmaznak, amelyeket a műkörömre kell felvinni. Tökéletesen alkalmas körömfestésre, színes francia és akár teljes színezésre is. Kiváló pigmentáltságának köszönhetően a borítás már egyetlen rétegben is kiváló. A Marilynailsnek korlátlan lehetőségei vannak új színek létrehozására, ha egymással keveri őket. Világos színeket hozhat létre fehér hozzáadásával, és sötétítheti őket fekete hozzáadásával.

A ragadós réteget el kell távolítani. Nagyon élénk szalonszíneket kínálunk, és fontos a jó minőség alacsony áron. Vigye fel vékonyan egy-két rétegben teljes színben (akril vagy gél modellre), vagy használja színes franciaként.  A gél ragacsos réteget hagy maga után. Fényes zseléként használja a vivid color elasztikus fényes és befejező gélt (speciális összetételének köszönhetően gyorsan megkeményedik és megvédi az alapszínt a nem kívánt elszíneződéstől.) – a ragyogó fényért. További részletekért és vivid color rendelésért nézzen be a marilynails.hu weboldalra.