Önterülő aljzatkiegyenlítés kedvező áron

Az önterülő betont könnyű használni, így még az amatőrök is sikeresen ki tudják egyenlíteni a betonpadlóikat a termékkel. Az önterülő beton a szokásosnál erősebb betont eredményez, ami azt jelenti, hogy ideális vasbeton építéshez.

Önterülő aljzatkiegyenlítés várja az epo-trend.hu weboldalon a legjobb önterülő termékekkel, amelyeket széles kínálatban megtalál ha ide kattint, ráadásul ha benéz hozzánk, akkor akciókkal is találkozhat. Az önterülő beton valószínűleg nem okoz allergiás reakciókat. Ez ellentétben áll a szokásos betonnal, amely krómallergiát okozhat a dolgozóknál, ami asztmát okozhat. Az önterülő beton nedves körülmények között is jobban ellenáll a penész növekedésének, mint a szokásos beton. Az önterülő beton rendkívül gyorsan szárad, ami kevesebb időt jelent a következő lépések megvárására. Az önterülő beton polimerrel módosított cement, amely nagy áramlási jellemzőkkel rendelkezik, és a hagyományos betonnal ellentétben nem igényel túlzott mennyiségű víz hozzáadását az elhelyezéshez.

Az önterülő beton kategóriájában két fő anyagcsoport van: alátétek és öntetek. Az alátéteket egy meglévő aljzatra helyezik, hogy kiegyenlítsék és kijavítsák az esetleges felületi egyenetlenségeket minden típusú padlóburkolat, ideértve a vinillemezt, a vinilösszetételű csempét (VCT), a fát, a kerámiacsempét és a szőnyeget. A töltelék hasonló funkciót tölt be, de a tényleges kész padlóként működik, padlóburkolat nélkül. A betonöntetek tipikus alkalmazásai közé tartoznak a raktári padlók, a könnyűipari alkalmazások, a kiskereskedelmi üzletek és az intézményi létesítmények. A betonöntetek pigmentált színezékeket, foltokat, fűrész-vágásokat vagy mechanikus polírozást is kaphatnak, hogy dekoratív betonból kész kopásfelület jöjjön létre. Amennyiben többet tudna meg az önterülő aljzatkiegyenlítésről keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.