Nyomvonal meghatározással a dugulás ellen!

Ha úgy érzi, hogy nincs rendben a lefolyó, szeretne meggyőződni annak épségéről, akkor bízza ezt a feladatot bátran szakembereinkre! Sokszor előfordul, hogy a problémamentesen eltelt évtizedek után jelentkezik a dugulás, valamilyen meghibásodás történt. A feltérképezés ilyen esetben az első és egyben legfontosabb teendő.

A pontos nyomvonal felmérés minden lefolyónál adott. Ez az eljárás a lehető leghatékonyabb kármegelőző tevékenység, amivel a duguláselhárítás X. kerület területén élhetünk. A módszer a későbbiekben bekövetkező dugulási problémák elkerülését teszi lehetővé. A csapatunk által biztosított nyomvonal meghatározás által most nyílik a vízvezeték, de még a gázvezeték felkutatására is.

A nyomvonal keresés segítségével a duguláselhárítás X. kerületben minden típusú csővezeték esetében adott, mivel a feltérképezését bárhol eltudjuk végezni, méghozzá nagy pontossággal, a csővezeték anyagától és annak méretétől teljesen függetlenül. A nyomvonal felkutatás persze finom, és alapos  behatárolást tesz lehetővé, így az esetleges vezetéksérülések is sikeresen megelőzhetőek, arról már nem is beszélve, hogy a földmunka-gépek tevékenysége is optimalizálható az eljárás által.