Nyári programok, melyeket kár volna kihagyni

Mi magyarok nagyon szeretjük a különféle rendezvényeket, főleg a nyári hónapokban. A szürke hétköznapokból jó néha kiszakadni egy izgalmas, nyári programmal.

Nyári programok széles palettáját találhatjuk a 2230.hu weboldalon. Ha egy szórakoztató rendezvényre szeretnénk ellátogatni, akkor számos lehetőségünk van, még hozzá nem csak a nagy, alapvetően fiatalok által látogatott fesztiválok. Sokan látogatják ezeket a fesztiválokat, azonban az idősebb korosztály gyakran viszolyog ezektől, mivel számos hírt hallani részeg randalírozókról, drogról, bűncselekményekről. Így nem csoda, hogy sokan inkább a kisebb zenei fesztiválóknak szavaznak bizalmat, mint például a Gyömrői Zenei Fesztivál, ahol olyan színvonalas fellépők lépnek fel, mint az országszerte jól ismert Horváth Tamás. Gyömrő lakosai igazán irigylésre méltók, hisz rengeteg színvonalas előadó lép fel a településen rendezett fesztiválon.

Ugyanakkor nem csak a gyömrői lakosok, de bárki számára kiváló programok léteznek akár a Lupa-tó környékén, akár Budapesten vagy a Balatonnál. Például a fővárosban lép fel az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb latin előadója, aki nem más, mint Luis Fonsi. Ugyan már több, mint két évtizede zenél, azonban a világsikert a Despacito című szám hozta meg számárra, mely minden idők egyik legnépszerűbb dala. Ha a latin dalok szerelmese, akkor semmiképp ne hagyja ki ezt a vérpezsdítő koncertet, amin biztosan táncra perdül majd. Ha viszont a hőség elől inkább a Balatonra menekülne, akkor véletlenül se hagyja ki a Dumafüred fesztivált Balatonfüreden. A 10 napos fesztivál során a Dumaszínház előadói igyekeznek minden látogató arcára mosolyt csalni. Bővebb információkért látogasson el a 2230.hu weboldalra!