Ne kapirgálj! Inkább használj matrica eltávolítót!

A matricák gyakran okoznak bosszúságot, hiszen akárhogy is nézzük, nem esztétikusak és sokszor nem is illenek az adott felületre. A megoldást nem az jelenti, ha a matricát kapirgálni kezded, hanem ha matrica eltávolítót használsz!

Matrica eltávolító legnagyobb előnye, hogy küszködés és kínlódás nélkül tudod eltávolítani az adott felületre nem való matricákat. Számos termék megvásárlását követően el kell távolítani a vonal kódos matricát vagy ragasztott címkét. A többség a körmét használva kaparássza a terméket vagy elszabva szedi le a matricát, melynek fele az adott felületen marad. Gyerekek esetében jellemzően a bútorok és egyéb felületek ragasztása tűnik jó ötletnek különféle mesefigurás, szuperhősös és hercegnős matricával. Ez egészen addig vicces, míg nem a munkába használt laptopot vagy egyéb fontos tárgyat ragaszt le. Ráadásul az agyonmatricázott bútorok jellemzően pár év múlva már nem tetszenek a gyereknek. A megoldást nem a bútorok lecserélése, hanem a matrica eltávolítás jelenti, még pedig ragasztó maradékok nélkül.

A Cleanne matrica eltávolító hatékonyan távolítja el a ragasztószalagokat, címkéket és ragasztó maradványokat. A vásárlói visszajelzések igazán pozitívak, a kezelt felületről könnyedén le lehet szedni a matricát, sőt a régi, ragacsos matricafoltok is kiválóan eltávolíthatók. Akár sisakon és bicikli vázon is tökéletesen alkalmazható. A Cleanne matrica eltávolító közel nyolcszáz fújásra elég, így bőven lehet használni, akár nagyobb felületeken is. Hatvan fokon fejti ki maximális hatóerejét. Használat előtt a Cleanne matrica eltávolítót mindenképp fel kell rázni! Bővebb információkért mindenképp látogass el a webshop.cleanne.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!