Minőségi önthető szilikon kedvező áron

Az önthető szilikon a hőmérséklet széles spektrumával is kompatibilis, -60°C és +250°C között, így mindig megőrzi nagy teljesítményű mechanikai tulajdonságait. Másodszor, elektromos tulajdonságai ideálissá teszik a szigeteléshez és a precíz vezetőképesség-védelemhez. Végül átlátszó és pigmentálható, hogy minden színigénnyel harmonizáljon, beleértve az emberi bőrtónusokat is.

Önthető szilikon kedvezményes áron rendelhető a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon, tehát jó helyen jár ha önnek is szilikonra lenne szüksége. A folyékony szilikon, más néven folyékony szilikongumi, egy széles körben használt szilícium polimer, amely szilíciumból, szénből, hidrogénből és elemi szinten oxigénből áll. Molekuláris szinten ez a szilíciumpolimer szilícium-dioxid- és oxigénvázat tartalmaz, amely különbözik a szénvázból készült polimerek túlnyomó többségétől. A folyékony szilikongumi, ha pontosabban kategorizáljuk, elasztomernek tekinthető. Ha arról van szó, hogyan találták ki és használták ezt az anyagot, akkor valójában szilárd szilikonból fejlesztették ki. A szilárd szilikon alapú elasztomert először az 1940-es években használták vegyészek hőálló tulajdonságai miatt.

Ezt követően az elektromos motorok és generátorok szigeteléseként, mint elektromos szigetelő domináns pozícióba került. Fokozatosan, az elválasztási technológia fejlődésével a szilikongumi kétrészes platinával kikeményedett elasztomerré válik szét, amelyet folyékony szilikonnak neveznek. Ellentétben a szilárd szilikonnal, amely szilárd, a folyékony szilikon folyékony halmazállapotú és nagy folyékonyságú, így tökéletes anyagválasztás fröccsentéshez. Gélszerű tulajdonsága miatt leggyakrabban gumi-, gyanta-, hab- és fémformák készítésére használják számos ipari termékhez. További részletekért nézzen be a szilikon-webaruhaz.hu weboldalra.