Kiváló síbiztosítás az AXA-nál!

A téli sportok rendkívül népszerűek, így nem csoda, hogy a hideg idő beköszöntével sokan pakolják össze a téli öltözéket és felszereléseket, hogy kedvenc téli sportjaiknak szenteljék az időt. Ez nagyszerű, azonban az utazás miatti izgalomban nem szabad elfelejteni a síbiztosítás kötést.

Utasbiztosítás síelés – Ha Ön is szeretné biztonságban tudni családját a síelés és a téli sportok során, akkor azt javasoljuk, hogy kössön időben biztosítást. A magyarok többsége külföldre utazik, hogy síeljen és a különféle téli sportokat űzze. Téli sportokat tekintve a legnépszerűbb szomszédos desztinációk Ausztria, Szlovénia és Szlovákia. Sokan ennél messzebbre is hajlandóak merészkedni egy kis síelésért. Fapados járatokkal egyszerűen megközelíthetők Olaszország és Franciaország havas lankái is. Bárhová utazik síelni, a síbiztosításról nem szabad megfeledkezni. Sokan azt gondolják, hogy az Európai Egészségbiztosítási Kártya bőven elegendő, emellett felesleges biztosítást kötni, azonban ez nem így van. Még abban az esetben sem, hacsak az egyik szomszédos országba utazik. Az EU kártya ugyanis kizárólag az állami intézmények alap ellátásának fedezésére szolgál.

Az osztrák síparadicsomokban leginkább magánkórházak üzemelnek, így, ha balesetet szenved és egy ilyen kórházban látják el, akkor komoly költségekre számíthat, amitől az EU kártya nem nyújt fedezetet. Ha szeretne biztosítást kötni, azt akár az utolsó pillanatban is megteheti, még pedig az AXA-nál. Ha bankkártyával fizet, akkor akár a vásárlást követően fél perccel megkaphatja a biztosítási kötvényét. Ha szeretne online síbiztosítást kötni, akkor látogasson el az axa-assistance.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, illetve rövid idő alatt online meg tudja kötni biztosítását!