Minőségi gél lakk várja online!

Alapvetően az alábbiakban elmondjuk, mire van szüksége az otthoni gél körömlakkozáshoz. Az optimális eredmény elérése érdekében rendszerként javasolt a gél lakk használata.

Gél lakk rendelhető online a marilynails.hu weboldalon, tehát ha széles kínálatban válogatna a legjobb körömlakkok között, akkor jó helyen jár nálunk, hiszen ha tőlünk rendel, akkor a kiszállítás is villámgyors lesz. Készítse elő a körmöket a köröm tisztításával vagy a régi körömlakk eltávolításával. Nyomja vissza a kutikulát és tisztítsa meg a környező körömlemezt. Formázza a körmöket 180/240-es szemcseméretű körömreszelővel. Finoman csiszolja meg a körmöt körömpuffer blokkal.  Távolítsa el a port, és szöszmentes törlőkendővel törölje le a körmöt Nail Cleanser-rel. (Opcionális) Vigyen fel egy réteg körömragasztót. Várja meg, amíg megszárad. Nagyon vékonyan vigye fel a Gel Polish Base Coat-ot, és zárja le a köröm széleit. A sikeres alkalmazás kulcsa, hogy nagyon vékony rétegben kell felvinni. Ügyeljen arra, hogy a gél ne érjen hozzá a kutikulához. Ha igen, később letörölheti fa kutikula pálcikával. Keményítse a lakkot az UV-lámpában 1 percig vagy a LED-lámpában 30 másodpercig. Vigye fel a Gel Polish Color-t nagyon vékonyan a kutikulától a szabad szélig. Ügyeljen arra, hogy a széleket lezárja.

Sötét színek esetén 3 percre, világos színek esetén 2 percre helyezze a kezét UV-fénybe. Vagy 30 másodperc is elég a LED lámpánál. A lefedettség kiegyenlítéséhez szükség szerint ismételje meg a 9. és 10. lépést. Vigyen fel vékony réteg Gel Polish Top Coat-ot a kutikulától a szabad széléig. Helyezze a kezét az UV-lámpába 2 percre vagy 30 másodpercre a LED-világításhoz. Törölje le a ragacsos felületet körömtisztítóval és szöszmentes körömtörlővel. Masszírozza be a kutikulaolajat a körmöt körülvevő bőrbe. Amennyiben többet tudna meg és körömlakkot rendelne itt a helye nálunk a marilynails.hu weboldalon.