Canon tintapatron kedvezményesen az interneten

A pigment a tintában egy nagyon finom színű por, amely folyadékban van szuszpendálva. A részecskéi folytonos filmréteget képeznek, ahogy a víz elpárolog a száradási folyamat során, és a nyomtatott felület széleihez tapad, ami növeli a színstabilitást és a hosszú élettartamot.

Canon tintapatron olcsón rendelhető a best-toner.hu weboldalon, ezért érdemes benézni hozzánk ha kedvezményes áron szeretne hozzájutni a legjobb tintákhoz. A pigment alapú tinta jól használható archív fényképek vagy dokumentumok nyomtatásához. Ideális körülmények között bizonyos papírtípusokkal együtt több mint 200 évet is kibír. Száradási tulajdonságai miatt jó választás lehet nem porózus vagy fényes hordozóra történő nyomtatáshoz, beleértve a matricák és jelek nyomtatását is. Selyemszűréshez és professzionális fényképekhez vagy művészeti alkotásokhoz is kiváló. A pigment tinta jobban ellenáll a víznek és az UV fénynek, mint a festékalapú tinta. De gyakran drágább is, és hiányzik a festéktinta fényereje és széles színtartománya. A vizes tinták kiválóak otthoni vagy irodai környezetben, de kereskedelmi felhasználásuk korlátozott, mert nem száradnak elég gyorsan. Egyes nyomtatók, akik nagy sebességű gyártást keresnek, ehelyett oldószeralapú vagy UV-sugárzással keményedő tintákhoz fordultak.

Az oldószeres tinták a gyors párolgás következtében megszáradnak. Pigment alapúak, de ellentétben a vizes formulákkal, ahol a színezéket folyadékkal keverik, illékony szerves vegyületeket vagy oldószereket tartalmaznak. Az oldószeres tinta gazdag, élénk színeket ad, és lehetővé teszi a nyomtatást rugalmas, bevonat nélküli vinil felületekre. Látni fogja, hogy az oldószeres tintákat rendszeresen használják járműgrafikák, hirdetőtáblák, transzparensek vagy öntapadó matricák készítésére. További részletekért és Canon tinta rendelésért nézzen be a best-toner.hu-ra.