Miért dugul el a mosogató?

A mosogató duguláselhárítást I. kerület területén a legmodernebb technológiával végezzük. Ha azt tapasztalja, hogy a víz lassan csordogál lefelé, már akkor érdemes értesítenie minket, így idejében meg tudjuk előzni a nagyobb galibát!

A mosogató duguláselhárítás I. kerület utcáiban éjjel sem jelent problémát, hiszen a nap 24 órájában rendelkezésére állunk. Ez az egyik leggyakoribb probléma, amihez segítségünket kérik és hogy miért dugul el valójában a mosogató, sokan nem tudják, így a megelőzésre sincs módjuk. A mosogató lefolyója általában a lerakódott mosogatószertől dugul el, ami nem kellő mennyiségű forró vízzel leöblítve nem tud maradéktalanul távozni a csőből. Nem ritka az sem, hogy a vezeték kialakítása már eleve elhibázott, túl hosszúra hagyták, esetleg szélesebb vagy szűkebb az átmérője a kelleténél.

A mosogató duguláselhárítás I. kerület háztartásaiban még nagyobb eséllyel lesz szükséges, ha egy csőre van rákötve a mosogató és a mosogatógép, hiszen így a szennyeződések mennyisége megduplázódik. Ha a csövek szakszerűen vannak lefektetve, megelőzésként a gyakori forró vizes átöblítést alkalmazhatjuk. Duguláselhárítás I. kerület – kedvező árakkal!