Megbízható fogászat Budapest területén!

A Kerámia Dental fogászat Budapesten ingyenesen vállalja a szájhigiéniás tanácsadást, a fotó dokumentációt, az orál kamerás állapotfelmérést, a kezelési tervet, valamint a digitális panoráma röntgent is. Ha fix fogsorra vágyik, és szebb mosolyt szeretne, válassza a Kerámia Dentalt, ahol ezt mind valóra váltják önnek!

Kiváló fogászat Budapest városában a Kerámia Dental, ahol teljes fogászati kezelést kínálnak. Fogorvosaink modern újkori eszközökkel végzik el az állapotfelmérést, valamint a kezelési tervet is. Ezáltal a modern, nyugati színvonal által képesek vagyunk magas minőséget biztosítani minden páciensünknek. Ők már megszokták a magas színvonalat, ezért ez a saját magunkkal szembeni elvárás is. Klinikánkon tapasztal fogász csapat várja önt, ezért a fogászati beavatkozások mindig zökkenőmentesen történnek. Más fogászati rendelőkben általában a páciensek órákon át várakoznak, nálunk viszont nem, hiszen nekünk módunkban áll elkészíteni a beállításokat még ott a helyszínen. Klinikánkon ötvöződik a profizmus és a családi hangulat, fontos továbbá a bizalom, és a modern felszereltség is.

Forduljon hozzánk bátran és bizalommal, ha fogait pótoltatná, érzékeny a foga, vagy fáj, töméseit cseréltetné, fogait szabályoztatná, vagy fogköveit távolíttatná el, ezeket a szolgáltatásokat pedig kedvező áron biztosítjuk. Amennyiben többet szeretne megtudni kezeléseinkről, látogassa fel bátran weboldalunkat, a keramiadental-budapest.hu-t, ahol akár ajánlatkérésre is van lehetőség néhány adat kitöltésével. Ha kérdések merülnének fel, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@keramiadental-budapest.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 356 5556 telefonszámot. Válassza a Kerámia Dentalt a ragyogó fehér mosolyért!