Makacs wc dugulás elhárítása

Bár a wc dugulások többsége a pumpának vagy a forró víznek megadja magát, előfordulhat, hogy komolyabb problémával találjuk szemben magunkat. Ilyenkor jön jól a lefolyótisztító spirál, amit a nagyobb áruházakban és a barkácsboltokban is beszerezhetünk, de akár bérelni is lehet.

A duguláselhárítás XII. kerület területén dolgozó szakemberei számára a csőtisztító spirál, másnéven csőgörény elengedhetetlen munkaeszköz. Ezt a praktikus szerszámot kifejezetten a lefolyók megtisztításához tervezték. Attól függően, hogy mosdóhoz, kád vagy wc lefolyójához szeretnénk használni, különböző vastagságban és különböző kiszerelésben válogathatunk közülük.

A duguláselhárítás XII. kerület teljes egészén tevékenykedő szakemberei gépi spirálokat használnak, melyek alkalmasak a nagyobb átmérőjű lefolyócsövekben a dugulások megszüntetéséhez, ahol a kézzel működtetett spirálok már nem boldogulnának. A gépi spirálokra többféle fejet lehet csatlakoztatni, attól függően, hogy milyen típusú dugulásról van szó. A spirálok használatához nem árt némi gyakorlat, ezért célszerű kihívni a duguláselhárítás XII. kerület valamennyi részén elérhető szakembereit.