Lufibohóc a legkisebbek kedvence

A kicsi gyermekek számára sokszor sokkal nagyobb örömet szerezhetünk egy-egy élménnyel, mint egy tárgyilagos ajándékkal. Amennyiben Ön is szeretne feledhetetlen élményt ajándékozni és szeretne fülig érő mosolyt látni az arcukon, akkor nálunk a legjobb helyen jár.

Lufibohóc egy egyszerű kis lufi segítségével szinte bármilyen figurát, kis állátkát vagy amit csak szeretnénk pillanatok alatt oda varázsolja és éltre kelti. Legyen szó családi napról, születésnapról, farsangról vagy bármilyen más alkalomról, egy bohóc mindig jól jön. Sokkal színesebbé és vidámabbá varázsoljuk a hangulatot, arról nem is beszélve, hogy a gyerekeknek mekkora örömet szerezhetünk. Ám sokak számára nem jelent újdonságot, ha azt mondjuk, hogy nem csak a gyerekek, de a felnőttek is imádják. Attól függetlenül, hogy milyen alkalomra, vagy rendezvényre érkeznek a ruháink mindig szép, tiszta és rendezett jelmezben jelenek meg, hogy jelenlétükkel is emeljék az ünnepély színvonalát. Egy-egy bohóc legalább 20-30 lufifigurát tud elkészíteni pillanatok alatt.

Ezzel is biztosítva azt, hogy nem kell órákat sorban állni egy-egy figuráért. Továbbá azt is szeretnénk kiemelni, hogy szabadtéri és beltéri rendezvényeket is vállalunk. Illetve még az is választható, hogy lány vagy fiú bohóc szeretne az adott rendezvényre rendelni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látgatva, ahol minden fontosabb információt megtalál, többek között a feltüntetett árakat is. Az áraink mind bruttóban vannak feltüntetve és az agyaköltséget is tartalmazzák. A lufibohóc megrendelése kb. 3-4 órás intervallumra vonatkozik, de megbeszélés alapján ez változtatható. Kattintson a musor-iroda.hu oldalára.