Levendula palánta online

A francia és az angol levendula fajtákat hagyományos módon Pannonhalmán termesztik, de a világ más tájain is fellelhető ez az igen fontos növény. A levendulatermesztés teljes leírását megtekintheti weboldalunkon, a pannonhalmilevendula.hu-n és itt minden információ a szeme elé tárul majd.

Egy levendula palánta többféle célra is felhasználható, és ha azt szeretné megtudni, hogy mire is jó a levendula akkor itt a helye nálunk a pannonhalmilevendula.hu weboldalon, hiszen itt mindent megtudhat majd. Az első igazán nagy méretű levendulást Magyarországon az 1920-as években Tihanyban alakították ki, és a tihanyi levendula világszerte elterjedt lett, ami nem meglepetés, mert a levendula illóolaj-tartalma kitűnő volt. Eleinte Európában a rómaiak terjesztették el a levendulát és a rómaiaktól ered a növény neve is: a „lavare”, magyarul azt jelenti „mosni” ez az ige pedig arra utal, hogy a levendulát már régen is a szépségápolásban használták fel. A levendulának napjainkban összesen 21 fajtáját ismerjük, de a természetgyógyászatban ezek közül csak három fontos igazán.

Ha esetleg kérdése lenne a levendula értékesítéssel, a levendula  termesztéssel vagy a levendula készítményekkel kapcsolatban, akkor ezeket a kérdéseket nyugodtan felteheti csapatunknak, csak vegye fel a kapcsolatot odaadó   ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot és itt minden kérdésére választ kap méghozzá azonnal. Amennyiben még ennél is több részletet tudna meg a levendulafajtákról, a fajták közti különbségekről, az illatukról vagy éppen az értékesítésről akkor nincs más dolga, mint rákattintani weboldalunkra a pannonhalmilevendula.hu-ra, hiszen itt minden információt megtalál és természetesen Facebook oldalunkat is megtekintheti.