Liebherr hűtő a legjobb áron

Ha valamivel 0 fok feletti hőmérsékleten és ideális páratartalom mellett tárolják őket a Liebherr hűtőben, a gyümölcs, zöldség, hús, hal és tejtermékek mind hosszabb ideig megőrzik vitaminjaikat, ízüket és tetszetős megjelenésüket, mint egy hagyományos hűtőszekrényben.

Liebherr hűtő elérhető a premiumhuto.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, tehát bátran keressen fel minket és megtalálhatja teljes Liebherr kínálatunkat az árakkal együtt.  A független vizsgálati eredmények megerősítik, hogy egyes élelmiszerek akár háromszor is hosszabb ideig tárolhatók a Liebherr BioFresh hűtőszekrényben. A BioFresh-Plus ideális feltételeket kínál a friss halak és tenger gyümölcseinek tárolására. A Liebherr mérnökei nem változtatnak, vagyis nem fejlesztenek ma hűtőszekrényt, holnap pedig tűzhelyet – igazi szakemberek a hűtés, a fagyasztás terén. Ezt a szenvedélyt és sokéves tapasztalatunkat bizonyítja, valamint termékeink végtelenül magas minősége.

A két hűtőkör, valamint a hűtőszekrény és a fagyasztó rekeszének hőmérséklete függetlenül szabályozható. A hőmérséklet 1 és 9 fok között van (hűtőszekrény-fagyasztók BioFresh nélkül) vagy 3 és 9 fok között (hűtőszekrények-fagyasztók BioFresh-sel) a hűtőtérben. A fagyasztótér -15 és -10 között mozog. Mivel nincs légcsere, a két rekesz nem befolyásolhatja negatívan egymást, lehetővé téve a hőmérséklet pontos szabályozását. Van még egy előnye: ha ki kell olvasztania a készüléket, a fagyasztórekesz kikapcsolása nem befolyásolja a hűtőtér hőmérsékletét. Természetesen, ha Ön rendelkezik egy NoFrost technológiájú Liebherr-rel, akkor nem kell aggódnia. További részletekért és rendelésért látogassa fel a premiumhuto.hu-t, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha bármi kérdést tenne fel nekünk.