Lumilus csillagfény házikó, hogy a legkisebbek se féljenek a sötétben

A legtöbb gyermek fél a sötétben, melynek számos oka lehet, ám ez igen sok kellemetlenséget okozhat. Amennyiben ezt szeretnénk elkerülni, akkor tartson velünk mi megmutatjuk a megoldást.

Lumilus csillagfény házikó tökéletes megoldást jelenthet, azoknak a gyerekeknek, akik este lefekvés előtt égve hagyják a lámpákat, hiszen félnek a teljes sötétségben. A csillagfény házikó korhatár nélkül alkalmazható, hiszen bármi számára megfelelő lehet. A házikó egy kis kulcs segítségével üzemeltethető be, amikor elfordítjuk a kulcsot akkor felkapcsolódik a fény, amely különböző alakzatokat vetít a falra. A házikó pont, akkora fénnyel rendelkezik, hogy a kicsik biztonságban érezzék magukat, ám ez mellett nyugodtan el tudnak aludni. Amint felkapcsoljuk a házikó fényeit, akkor azt követően 10 percig világít, majd magától elalszik. A házikó lakója egy kicsi aranyos unikornis, amely igazi kis alvótárs lehet. A kis unikornis érzi, ha szeretjük és ő őrzi az álmukat. Amennyiben megpusziljuk, akkor világítani kezd.

Ha az Ön gyermeke is nehezen alszik el, akkor most megtalálta a tökéletes megoldást, hiszen minden gyermek szeretni fogja. A teljes kínálatunkat megtekintheti a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. A webshopunkból pár kattintás által meg is rendelheti a legszimpatikusabb terméket, melyet 1-3 munkanapon belül az ország bármely területére kiszállítunk. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen általunk nem csak időt, de energiát is spórolhat, ugyanis nem kell hosszas órákat vásárlással tölteni. Csaljon mosolyt a gyermeke arcára, és rendelje meg most a legjobb alvótársat! Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk számára! Bővebb információt a +36 70 93 33 708-as telefonszámon kaphat.