Látása érdekében kérjen szemvizsgálatot, az Optoteam várja!

Amikor szemeink egészségéről van szó, akkor érdemes természetesen rendkívül körültekintően és alaposan eljárni, megtalálni azokat a szakembereket, akik a legkedvezőbb feltételek mellett biztosítanak professzionális segítséget. Hét budapesti üzletünk bármelyikét nyugodtan felkeresheti, hiszen az Optoteam megbízható és tapasztalt csapata által szemei egészsége a legjobb kezekben lesz.

Számunkra rendkívül fontos, hogy pácienseink elégedettek legyenek munkánkkal, így a szemvizsgálat során barátságos, családias hangulatú rendelőnkben csakis elismert szemész főorvosok, tapasztalt optometristák, valamint képzett látszerész mesterek lesznek a segítségére. A szembetegségek időben történő kiszűrésétől kezdve, a teljes körű szemvizsgálaton át, a kontaktlencse vizsgálat és egyedi igények szerinti szemüveg rendelésig mindenben számíthat ránk.

Az általunk biztosított szemvizsgálat egy teljes körű látásvizsgálatot is magába foglal. A látásvizsgálat során meghatározzuk a szemei számára megfelelő kontaktlencse dioptriáját, görbületét, a pontos lencsetípust. Hogy az eredmény biztos legyen, először próba lencsét kap. A kontaktlencse viselésének betanítása során is mindvégig számíthat segítségünkre, hiszen tudjuk jól, hogy milyen fontos a lencsék helyes viselete szemei kényelme, látása érdekében. Rendelőnkben csakis a legújabb optikai fejlesztésekkel dolgozunk, így nálunk a korszerű megoldásokat elsőként kérheti a szemvizsgálat során.

Az Optoteam Budapesten hét üzletben is várja, ha a gondos szemvizsgálat, a biztos eredmény az, amire szüksége van. Csapatunkban nem fog csalódni, munkánkkal biztosan elégedett lesz, látása pedig újra a régi lesz. Ha úgy érzi szemeivel gond van, akkor ne legyen rest, keresse fel rendelőink egyikét és kérjen szemvizsgálatot, avagy előzze meg a bajt!