Kiváló minőségű panelek a szivárvány minden színében!

Igazán kellemetlen érzés, amikor sikerül megtalálni a tökéletes nyílászárót, azonban az nem kapható a megfelelő színben, aminek következtében kénytelen lemondani róla, mert nem passzolna elképzeléseihez és az otthon összképéhez. Szerencsére az EkoLine és az EkoLine Alu ajtópaneleknek köszönhetően nem kell megismerkedni ezzel a kellemetlen érzéssel!

Ha szeretne bővebb információkat megtudni az EkoLine és az EkoLine Alu panelekről, akkor klikkeljen ide! A hatalmas választéknak köszönhetően rengeteg alternatíva áll rendelkezésre nyílászárók terén, ugyanakkor pont ez nehezíti meg az ember dolgát. A széleskörű választékból nehéz kiválasztani az ideális darabot. A kínálat folyamatosan bővül, aminek következtében sokan a bőség zavarában szenvednek. A tökéletesen illeszkedő nyílászáró megtalálása mellett az is fontos, hogy a színben leginkább passzolót megtalálja! Aki a színek miatt aggódik, annak érdemes az EkoLine és az EkoLine Alu paneleket választani, mivel ezek a kollekciók száznál is több mintát és színt kínálnak a vásárlók számára! Így biztosan megtalálja az ideális panelt.

Az EkoLine panelek olyan műanyag ajtók, melyek kiváló minőségű PVC-ből és HPL-lapokból készül, viszont kinézetre fahatásúak. Az Eekoline Alu termékcsaládban alulemezből készült kötegelt panelek találhatók, aminek köszönhetően a népszerű minták, valamint az anyagra jellemző tartósság ötvözve van. Ráadásul rozsdabetétes acélbetétet is lehet választani a panel felületeihez. Az üvegezést szintén meg lehet választani, ennek köszönhetően igazán egyedi lehet a panel. Az üvegezés megoldható matt üvegből, kétoldalú tükörből és dekorüvegből is. Továbbá azt is eldöntheti, hogy inox betéttel vagy anélkül kéri bejárati ajtót, ezáltal olyan panelje lehet, amilyenről mindig is álmodott!