Szombathely klíma – Triplaklima.hu

Szombathely klíma berendezések szempontjából élenjáró település. Egyre több házon látjuk megjelenni a korszerűbbnél korszerűbb kültéri egységeket, a lakótelepek emeletes házain is szinte tartozék a kis készülék.

Szombathely klíma ellátottság szempontjából élen jár a térségben. Ma már egyre modernebb készülékekkel találkozhatunk. Évekkel ezelőtt megjelentek a Wifi vezérlésű klímák a piacon. az ilyen típusú készülék lehetővé teszi, hogy klímánkat telefonról, számítógépről, táblagépről tudjuk irányítani egy alkalmazáson, appon keresztül, akár távolról is. Az, hogy mit tudunk beállítani a programmal, az nagyban  függ a wifis berendezés tudásától is. Klímánkat bárhonnan tudjuk vezérelni, akár a munkahelyünkről vagy hazafelé az autóból is bekapcsolhatjuk a készüléket. is. Otthon használva az alkalmazást kiválthatjuk a távirányítót.

A modern készülékek nemcsak hűteni tudnak, hanem télen fűthetünk is vele. Sokan nem is gondolnák, de ez a fűtési mód gazdaságos és korszerű megoldás. Bár nem minden készülék alkalmas fűtésre, de az inverteres klíma típusok között vannak kifejezetten fűtésre ajánlottak és fűtésre optimalizáltak. A legtöbb típus -20, -25 fokig zavartalanul működik. Viszonylag alacsony telepítési költségekkel kivitelezett, környezetbarát fűtési módszer. Kedvet kapott egy wifis klímához? Lecserélné elavult készülékét? Korszerűsítené fűtését? Szombathelyen klíma szereléssel, karbantartással, beszerzéssel, tanácsadással keresse bátran Tóth László egyéni vállalkozót, a 06308428938-as telefonszámon, aki több éves szakmai tapasztalattal áll a lakossági és ipari felhasználók rendelkezésére ingyenes helyszíni felméréssel. Bővebb információt a triplaklíma.hu oldalon találhat.