Kerékpártartók autóra olcsón!

A kerékpártartók kirándulás esetén rendkívül hasznos lehet, sokan el sem indulnának kirándulni kerékpártartók nélkül. Weboldalunkon, az alkatreszek.hu-n a Thule kerékpártartók kínálat rendkívül széles, így mindenki, aki egy praktikus biciklitartót szeretne, autójára szerelni megtalálhatja a neki megfelelőt, hiszen weboldalunkon mindenféle márkához van elérhető és kedvező árú kerékpártartó.

A minőségi kerékpártartók autóra hazánkban is rendkívül elterjedtek, és az utakon már egyre több olyan autót lehet látni, amelyen kerékpártartó van, ez főleg a biciklizés közkedveltsége miatt történik. Egy biciklitartó az autón persze egyáltalán nem olyan egyszerű dolog, mint az otthoni, eresz alatti biciklitartó, hiszen az autóra szerelhető kerékpártartó, sokkal több dolgot kell, hogy tudjon. Például nagyon jó rögzítéssel kell rendelkezzen, hiszen nem dőlhet jobbra-balra a bicikli és főleg nem eshet le nagyobb sebesség esetén, ezért ennek a kerékpártartónak rendesen kapaszkodnia kell. Ha nincs megfelelően rögzítve akkor a kerékpártartó és az azon levő biciklik életveszélyesek is lehetnek a nyílt utakon és autópályákon.

A kerékpártartók nagyon különbözőek, és több helyre is fel lehet szerelni őket az autón, például létezik kerékpárszállító a vonóhorgon, de létezik kerékpártartó a hátsó ajtón is, a legnépszerűbb viszont mindenképp a tetőre szerelt kerékpártartó. A tetőn levő tartók a legpraktikusabbak, és a legesztétikusabbak is, hiszen odafent olyan helyet használnak ki, amit mi, emberek amúgy sem használunk. Amennyiben többet szeretne megtudni a kerékpártartókról, vagy átnéznie teljes készletet, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen.