Skagen karóra választék a divatorak-webaruhaza.hu-n!

A Skagen karórák egy dán kis faluról kapták a nevüket, de ehhez képest világhírűek, és rengeteg világsztár is büszkén viseli őket. A Skagen karórák szerepeltek már a legnagyobb divatmagazinok címlapján, például az Elle, a Bazaar, a Vice, vagy éppen a GQ címlapján. Az órákat a hűvös dán elegancia jellemzi, valamint a minimalista vonalak. Weboldalunkon a divatorak-webaruhaza.hu-n, kedvező áron rendelhet Skagen karórákat.

Skagen karóra kínálatunkban találhatóak női és férfi karórák is egyaránt. A Skagen céget 1989-ben alapították, és az óta is népszerűek világszerte, mint ahogy Magyarországon is. A Skagen női karórák közül a Skagen Hald emelkedik ki, amely egy szolid megjelenésű darab. Ezüst tónusú tokkal, barna bőr szíjjal, valamint fehér színű letisztult számlappal rendelkezik. Ez a karóra tökéletesen tükrözi a minimalista stílust. Egy másik kiváló női karóra a Skagen Tanja, amely egy hagyományosabb karóra, szintén minimalista stílusban. A szerkezet acél tokban helyezkedik el, az óra jelzői pedig cirkónia kővel vannak kirakva. A férfi karórák közül a Skagen Holst karóra emelkedik ki, amely fehér számlappal rendelkezik, világosbarna bőr szíjas, és a hűvös eleganciát képviselik.

A Skagen Hagen férfi karóra egy erőteljes megjelenésű darab amely egyszerű számlappal, ezüst tónusú tokkal, és szövött acél ezüst szíjjal rendelkezik. Számlapja fehér alapon ezüst mutatókkal rendelkezik. Ez az óra főleg elegáns alkalmakhoz ajánlott. További információkért és a teljes Skagen óra kínálatért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a divatorak-webaruhaza.hu-t. Amennyiben kérdezni szeretne, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@divatorak-webaruhaza.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 383 1351 telefonszámot.