Indirekt tároló kedvezményes áron kapható!

A Heizer tartályokat központi melegvíz tárolására tervezték, hogy ellássa az összes fürdőszobát és konyhát otthonokban, villákban, kórházakban és szállodákban, mivel fűtőtestekhez vannak csatlakoztatva, amelyek felmelegítik a tartályokban lévő vizet, és ezek a tartályok hosszú ideig meleg vizet biztosítanak.

Indirekt tároló rendelhető kedvezményes áron a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is prémium minőségű indirekt tárolókat keres. A tárolótartályok bármely melegvíz-rendszer tárolókapacitását növelik. Ezek az egységek jelentős mennyiségű meleg vizet biztosítanak, miközben csak óránként 1°F-nál kisebb hőveszteséget tesznek lehetővé. Ezek az egységek kiváló minőségű rozsdamentes acél szerkezetből készülnek, hogy ellenálljanak a korróziónak és hosszabb ideig tartsanak. A melegvíz csap megnyitásakor meleg víz távozik a tartály tetejéről. Ennek a víznek a cseréjéhez hideg víz kerül a tartály aljába, biztosítva, hogy a tartály mindig tele legyen. A közvetett tartályok egy kombinált fűtési rendszer részét képezik.

Ezek a vízmelegítők otthoni fűtési rendszert használnak a víz melegítésére. A nagy hatásfokú indirekt tárolók minőségi rozsdamentes acél anyagokból készülnek a kiváló hőátadás és a hosszabb tartály élettartam érdekében. A közvetett vízmelegítőkhöz kazán szükséges (külön megvásárolható). Ezek a vízmelegítők egy kazánnal együtt működnek, hogy felmelegítsék a tárolótartályban lévő hőcserélőn keresztül keringtetett vizet. Egy nagy hatásfokú kazánnal párosítva ezek a közvetett tárolótartályok több mint 50%-kal több meleg vizet tudnak termelni, mint sok hasonló méretű vízmelegítő. Amennyiben többet tudna meg ezekről nem árthat benézni a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalra és itt mindent megtalál.