Hajtól eldugult lefolyó duguláselhárítása

Hogyha eldugul a lefolyó a lakásban, akkor érdemes kipróbálni néhány házi praktikát mielőtt szerelőt hívunk. Sokszor egy kisebb hajcsomó is elég ahhoz, hogy a lefolyó elduguljon. Ha eldugult a lefolyó, nem kell azonnal leszaladni a boltba és megvenni a legújabb és legdrágább szert.

Hajtól eldugult lefolyó duguláselhárítása lehet nagyon egyszerű, de akár komolyabb is, amikor már szakember segítségére van szükség. Sokan ismerhetik már a bóraxot, ami szinte mindig bevélik ilyen helyzetben. Ezt a szert minden gyógyszertárban megtalálhatjuk, nagyon alacsony áron. Nincs más dolgunk, mint egy nagyobb tölcsért helyezni mélyen a lefolyóba és önteni bele egy fél pohár bóraxot, majd két pohár forrásban levő vizet. A hajtól eldugult lefolyók esetében az egyik leghatékonyabb házi praktika a szódabikarbóna használata. A dugulás hátterében gyakran a túlzott mennyiségű sampont, mosó- és mosogatószer áll. A hajszálak elleni küzdelemben, sokszor nagy segítség lehet a szódabikarbóna. Egy pohár sót össze kell keverni egy pohár szódabikarbónával, illetve fél pohár ecettel. Miután a sót és a szódabikarbónát feloldottuk egy fél pohár ecetben, öntsük a lefolyóba. Hagyjuk tíz percig, hogy hasson majd öntsük le két liter forrásban levő vízzel.

Miután ez kész, engedjük meg a forró vizet és hagyjuk folyni, addig, amíg akadálytalanul nem távozik a víz a lefolyóban. Ezek a praktikák sokszor hasznosak, ám ha a probléma komolyabb, akkor mindenképp érdemes szerelőt hívni. Duguláselhárítás éjjel nappal Budapesten és Pest megye területén az EURO Gáz Hungária Kft.-től. Az itt dolgozó szakemberek, több éves tapasztalattal rendelkeznek, megbízhatóak és kiválóan végzik munkájukat. Látogasson el a www.dugulaselharitas-budapesten.net weboldalra és tudjon meg minél többet a szolgáltatásokról. Ha bármilyen kérdése van, hívja a szerelőt a +36 20 366 80 67-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@dugulaselharitas-budapesten.net e-mail címre.