Hankook gumi vásárlása

Biztosan találkozott már a Hankook gumiabroncsokkal, vagy legalább reklámjaival, hisz ezek mindenki figyelmét magukra vonzzák, lendületesek és dinamikus életérzést sugároznak. A gyárat még 1941-ben alapították Koreában, melyet már a kezdetektől fogva az egyik leggyorsabban fejlődő gumiabroncs gyártójaként tartanak számon világszerte.

A Hankook gumi vásárlása a legjobb döntés, ha minőségi gumiabroncsokat szeretne járművén tudni, amikkel minden körülmények közt, biztonságosan közlekedhet. Termékei közt megtalálhatóak a személyautókra, kisteherautókra, teherautókra és autóbuszokra megfelelő abroncsok. A Hankook folyamatosan fejleszti termékeit, mialatt egy magas színvonalat tart fent, amivel a célja, hogy jó minőségű gumiabroncsokat dobjon piacra. A Hankook gumiabroncsaival már több mint 185 országban találkozhatunk, a világon a hetedik legnagyobb gumigyártó vállalatának számít. Ezeket a minőségi termékeket 2007óta hazánkban is gyártják, ami Európában az első üzemük volt. Termékei közt elérhetőek téli-, 4évszakos-, valamint nyári gumik.

Ez a kiváló cég üzleti filozófiája, hogy a folyamatos innovációval szeretne piacvezetővé válni a gumiabroncs gyártók közt. Igyekszik fenntartani, sőt növelni abroncsai jó minőségét, valamint szervizhálózata és partnerei által, minél több felhasználóhoz eljuttatni termékeit. A gumiabroncsokból nyert árbevétel egy részét a cég mindig a kutatásokba és fejlesztésekbe fordítja vissza. A Hankook gumik könnyedén és kedvező áron megrendelhetőek az alkatreszek.hu weboldalról, ahol több típusa közül biztosan rátalál az Ön autója számára megfelelőre. Itt többet megtudhat a Hankook gumik tulajdonságairól, valamint a kínálatunkban kapható egyéb autóalkatrészekkel és autós kiegészítőkkel is megismerkedhet.