Ha a tökéletes hangzás a cél, vár hangstúdiónk

Ha az a célod, hogy a zenekarod sikeresebb legyen, mint valaha, akkor nálunk a legjobb helyen jársz, hiszen mi ugyan ezt a célt tűztük ki magunk elé. Ma már nem lehet sikert aratni egy otthon készült, hangzásában erősen kifogásolható hangfelvétellel, még akkor sem, ha maga a zene jó. Ha biztosra akarsz menni, akkor profi stúdióra van szükséged, ahol kifogástalan hanganyagot állíthatsz elő, ahol minden adott ahhoz, hogy zenéd elvarázsolja a nagyérdeműt.

A jól felszerelt Nortyx Audio az a hangstúdió, amiben nem fogsz csalódni, ami megadja a várt sikert. A prémium minőség, illetve a rádió kompatibilis hangfelvétel nem is lehet kérdéses. Természetesen számunkra nagyon fontos, hogy aki hangstúdiónkat választja az meg is kapja azt a szolgáltatást, amire szüksége van, így a zenekari hangfelvételek elkészítése mellett biztosítjuk a film- és reklám szinkronizálást, a masteringet a világ legjobb pluginjeivel és hardvereivel, a restaurálást, továbbá a digitális és analóg keverést. A fülnek kellemesen meleg, gazdag hangzásvilágot adjuk.

A szakmai körökben elismert Nortyx Audio hangstúdió rendszertechnikája a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, hiszen nemzetközileg elismert hangmérnök segítségével hoztuk össze stúdiónkat. Mivel kizárólag a legjobb minőségű, márkás eszközöket használjuk a felvételek elkészítéséhez, a végeredmény színvonala biztosan megüti a mércét. Ha nem hanganyagot szeretnél, ehelyett szívesen megismernéd a hangtechnika rejtelmeit, természetesen akkor is várunk oktató hangstúdiónkban.

A békés, kertvárosi Nortyx Hangstúdió nem okozhat csalódást, így ha biztos eredményre vágysz, olyan hanganyagot akarsz átvenni, mellyel büszkén jelenthetsz meg a legtöbb médiában, akkor itt az ideje, hogy foglalj időpontot zenekarod számára a http://hangstudio.hu oldalon és máris kezdődhet a buli!