A görgő a legújabb termék a Bervinánál

A Bervina munkatársai, fejlesztői folyamatosan dolgoznak újabb termékek gyártásán is, így legújabban a görgő készítését tűztűk ki célul, melyet meg is alkottunk, majd Birminghamben mutattunk be a szakma nagyjai előtt.

A görgő elkészítését, fejlesztését az inspirálta, hogy a vevők minél több terméket megtalálhassanak kínálatunkban. A kábelhúzó görgő két részből tevődik össze: egyik alkatrésze a fém, míg a másik a műanyag. Az ilyen görgőnek köszönhetően, melyet a kábel kábelkonfekcionálásban használnak, az a célja, hogy a kábeleket minél pontosabban lemérhessük, majd levághassuk. A kábelköteg, funkcióját tekintve, a gépkocsikban, a repülőkben, a háztartási gépekben úgymond a gép lelkét képezi. A Bervinánál készült görgő, a minőségi eljárásnak köszönhetően, precíz, ezért a megfelelő mennyiségű kábelt húzza és vágja le egy automata gép segítségével.

Cégünk már több éve található meg a piacon, ami nem jelenti azt is egyben, hogy úgymond megálltunk volna a termékkínálatunk bővítésével, vagy már a meglévő termékeink tökéletesítésében, ami a hosszabb ideje működő vállalatoknál igencsak jellemző. Az előrehaladás, az innováció az az alapelv, melynek mentén elindultunk, és folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy minél több és több terméket gyártsunk, akár kisebb mennyiségben is. Nálunk rendelhet néhány darabot is, és nem csupán a görgő esetében érvényes ez, hogy nincs minimális rendelési megkötés, hanem az összes termékünkre vonatkozik. Mi sem bizonyítja jobban minőségi termékeink meglétét, mint hogy Svájcból is érkeznek hozzánk folyamatosan megrendelések. A fejlődés nálunk a kulcsszó, ahogyan a görgő megalkotásának esetében is, ezt al elvet követve a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy termékkínálatunkat minőségesebbnél minőségesebb termékekkel bővíthessük.